Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Gemeente Veenendaal neemt Citymol in gebruik

Gemeente Veenendaal neemt Citymol in gebruik

Eind december heeft het gemeentehuis in Veenendaal haar nieuwe afvalinzamelsysteem "CityMol" in gebruik genomen. Met een grootschalige verbouwing van het gemeentehuis is met ACV Bedrijven en Kliko BV de afvalinzameling aangepakt.

Een woordvoeder van Gemeente Veenendaal: "Afvalinzameling is vaak een ondergeschoven kindje bij nieuwbouw. Met ons nieuwe en moderne gemeentehuis hebben we hier extra aandacht aan gegeven. Daarnaast is het voor het facilitair personeel prettiger. Ze hoeven niet meer rolcontainers te verplaatsen. Nu is het mogelijk om in de kelder het afval te deponeren in de CityMol. Het nieuwe systeem bespaart een hoop ruimte en voorkomt stankoverlast. Daarnaast hoeft de inzamelaar ACV nu maar eens in de twee weken langs te komen, in plaats van twee keer per week."

Met de ingebruikname van het CityMol-systeem kan het facilitair personeel het afval inpandig aanbieden. Het afval wordt na het aanbieden via een transportband over een lengte van 4 meter getransporteerd naar een ondergrondse container, die buiten staat. Deze container is voorzien van een verdichter, die het afval samenperst.

Het CityMol systeem is een ontwikkeling van Kliko WTS en inmiddels al op meerdere locaties in de openbare ruimte en in gebouwen geplaatst. Het CityMol systeem kan op ieder type betonput worden aangesloten, een universeel systeem dus.

Geinteresseerd in een Kliko Citymol voor uw organisatie? Neem contact op met ACV Bedrijven via 0318- 648165 of verkoop@acv-groep.nl.


Ga terug naar het overzicht