Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Laat ons uw kerstboom ophalen!

Laat ons uw kerstboom ophalen!

Heeft u een natuurlijke kerstboom in uw bedrijfspand staan? Of bent u van plan om er één neer te zetten? Laat ons dan de kerstboom op 8 januari ophalen! Zo werken we samen aan een beter milieu én hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het wegbrengen of weggooien van de kerstboom. In dit blog leest u meer over onze extra service en leest u hoe u zich aan kunt melden.

 

Waarom zamelen wij de kerstbomen in?

We zijn er trots op dat u klant bij ons bent. En daarom bieden we deze extra service graag aan u aan. Zo hoeft u zich niet druk te maken over het wegbrengen van uw kerstboom. Daarnaast werken we hierdoor samen aan een beter milieu.

 

Wat gebeurt er met de kerstboom?

Alle kerstbomen die wij ophalen worden door ons gecomposteerd. Dit betekent dat we op een milieuvriendelijke manier de kerstbomen omzetten in grondstoffen. Compost is 100% natuurlijk en wordt gebruikt als grondverbeteraar. Gooit u de kerstboom bij het restafval? Dan worden de kerstbomen helaas noodgedwongen verbrand. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook duurder.

 

Wanneer halen wij uw kerstboom op?

Wij komen de kerstboom op 8 januari 2018 ophalen. Daarom is het belangrijk dat u de kerstboom vóór maandag 8 januari al aan de weg legt. Het is hierbij belangrijk dat de kerstboom vrij ligt van obstakels als heggen, lantaarnpalen en voertuigen.

 

Hoe meld u zich aan?

Wilt u dat wij uw kerstboom op komen halen? Stuur dan een mailtje naar verkoop@acv-groep.nl of bel ons op 0318-754640. U kunt zich uiterlijk inschrijven tot donderdag 4 januari 12:00 uur.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze actie? Bekijk dan onze actiepagina of bel ons op 0318-754640.


Ga terug naar het overzicht