Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Wij zijn VCA en ISO gecertificeerd!

Veiligheid en kwaliteit staan bij ACV voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook bewijzen. Want we zijn VCA- en ISO- gecertificeerd!

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is bedoeld om ACV medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Het VCA-certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan eisen omtrent veiligheid, arbeidsomstandigheden (arbo) en milieu.

ISO
Ons kwaliteitssysteem is de basis voor het leveren van kwaliteit. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan eisen en verwachtingen van onze klanten, onze eigen professionele eisen en het werken binnen de gestelde wet- en regelgeving.

We hebben de organisatie daarop ingericht, onder meer volgens de principes en de eisen van de norm ISO 9001:2008 kwaliteitssystemen. Dit systeem is niet alleen op borging gericht, maar vooral op verbetering. Want wij willen onze organisatie en dienstverlening voortdurend professioneliseren. Het ISO-certificaat bevestigd de kwaliteit die wij standaard voor ogen hebben.

 

 

ISO 9001

VCA certificaat

Rolcontainer nodig?

We hebben ze in diverse soorten en maten!

Bel 0318- 754 640 of mail! »

Af van verstopping of overlast?

Laat ons schoon schip maken. Deskundig en direct.

Meer informatie over rioolreiniging »

Dag ongewenst bezoek!

Een wespennest, sporen van muizen of mieren?

ACV helpt u er vanaf. Direct. »

Maatregelen vanwege Corona-virus

ACV en het Corona-virus

Klik op de link voor meer informatie »

Direct contact

0318-754640
bel mij terug