Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Bestrijd plaagdieren in uw bedrijfspand

Bestrijd plaagdieren in uw bedrijfspand

Het wordt buiten steeds kouder en dat betekent dat plaagdieren, zoals muizen en ratten, op zoek gaan naar een warme schuilplaats. Vaak nestelen zij zich dan in een woning of bedrijfspand. Dit kan veel overlast en reputatieschade opleveren. Heeft u ook last van plaagdieren in uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op! In dit blog leest u meer over plaagdierbestrijding.

Muizen

Muizen zijn een veel voorkomend probleem. Vooral in de winter zijn deze plaagdieren te vinden in bedrijfspanden, op zoek naar een plek waar ze kunnen overwinteren. De beestjes kunnen voor heel wat problemen zorgen, zoals knaagschade of besmetting.

Ratten

Tijdens de winter zijn ook ratten een groot probleem. Deze plaagdieren dringen uw bedrijfspand binnen om op zoek te gaan naar een warme plek en voedsel. De ratten zorgen niet alleen voor overlast, maar kunnen ook schade aanrichten binnen het pand. Deze schade, aan bijvoorbeeld elektrische apparatuur, kan ervoor zorgen dat machines het niet meer doen.

Ander ongedierte

Naast muizen en ratten is er natuurlijk nog veel meer ongedierte. U zult in de winter niet zo snel last hebben van wespen, maar kakkerlakken, vliegen en zilvervisjes kunnen voor veel overlast zorgen en schade aanbrengen aan spullen of gezondheid.

Voorkom schade

Heeft u last van plaagdieren? Neem dan op tijd contact op met ons om schade en reputatieschade te voorkomen.  Wij helpen u er direct vanaf. Onze professionals gaan doelgericht, deskundig en milieubewust te werk. Ook als u plaagdieren wilt voorkomen, kunnen wij met onze moderne middelen en geavanceerde technieken een inspectie uitvoeren door middel van camera inspectie.

Plaagdieren laten bestrijden?

Wilt u meer weten over onze plaagdierbestrijding? Neem dan contact op met ACV Bedrijven via verkoop@acv-groep.nl of 0318 - 754 640. We zetten onze diensten graag voor u in!


Ga terug naar het overzicht