Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Afvalcontainer huren in Veenendaal

Bent u woonachtig in Veenendaal? Wilt u een grote hoeveelheid afval afvoeren? Het afvalbrengstation van ACV biedt uitkomst, maar we bieden nog een interessante optie: u kunt bij ACV ook een afvalcontainer huren, geschikt voor diverse soorten afval. Ongeacht om wat voor afval het gaat, ACV heeft altijd een pasklare oplossing.

Huur bij de specialist

Goede kans dat u bekend bent met ACV als verwerker van huishoudelijk afval in de gemeente Veenendaal. Of anders kent u ons wellicht van onze taken op het gebied van rioolreiniging en gladheidbestrijding. Maar daar houden onze activiteiten niet op: we bieden ook containerverhuur. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ACV een afvalcontainer huren. We hebben ze in alle soorten en maten, variërend van 3 tot 40 kuub.

Voor al uw afval

Wanneer u op korte termijn heel wat afval kwijt wilt, biedt een afvalcontainer huren uitkomst. Dat geldt bijvoorbeeld bij een verhuizing of verbouwing, maar ook wanneer u grondig gaat opruimen. Voor diverse soorten afval levert ACV open en gesloten containers. U kunt denken aan groenafval, grond, puin, hout, grofvuil en bouw- en sloopafval. Ook voor het huren van een opslagcontainer of rolcontainer kunt u bij ACV terecht.

Overal in Veenendaal

Wilt u snel en efficiënt afval afvoeren? ACV levert afvalcontainers op elk gewenst adres in de gemeenten Veenendaal, Ede, Wageningen en Renkum. Ons containeraanbod en de gunstige prijzen kunt u hieronder vinden. Wilt u een afvalcontainer bestellen, doe dat dan vandaag nog; dan bezorgen we deze de eerstvolgende werkdag. Kortom: maak nu uw keuze en kies voor de ideale oplossing van ACV!

 

Afvalcontainer huren voor puinzooi

Puinzooi?
Ga je verhuizen, opruimen, of verbouwen? Bestel bij ons snel de juiste container.

 

 
Bedrijfsafval online regelenBedrijfsafval scheiden...
Doet u toch ook? Wel zo goed voor het milieu! Wij adviseren u.
Meer info »
 

 

Direct contact

0318-754640
bel mij terug

Container huren in Veenendaal?

Bekijk hier ons aanbod en bestel gelijk een geschikte container! De container wordt bij u thuis gebracht en weer gehaald. 
Bekijk het aanbod  »