Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Containerverhuur in Wageningen

Gaat u uw woning grondig verbouwen of bent u bezig met kluswerk in uw huis? Dan hebt u veel afval af te voeren en dat moet goed verlopen. Voor containerverhuur kunt u in de eigen regio vinden wat u nodig hebt. Namelijk bij ACV Bedrijven, de afvalverwerker in onder meer de gemeente Wageningen. U bent hier aan het juiste adres voor het huren van een rolcontainer, opslagcontainer of afvalcontainer.

Bij ACV Bedrijven denkt u waarschijnlijk eerst aan de vertrouwde rolcontainer voor uw dagelijkse afval. Maar wij hebben ook geschikte containers, in tal van soorten en maten, voor grotere partijen afval. Tijdig bij ACV Bedrijven een container bestellen betekent dat we deze de volgende (werk)dag al afleveren. Over het afvoeren van afval hoeft u zich dan geen zorgen meer te maken. Uiteraard zorgen wij ook voor een goede verwerking ervan.

Containerverhuur in uw regio

Op tal van plaatsen in Nederland kunt u een container huren. U kunt overal zoeken, maar wat u nodig hebt, is dichtbij huis beschikbaar. De gemeente Wageningen kennen we bij ACV Bedrijven als geen ander. Bijvoorbeeld omdat we bij gladheid zorgen voor gladheidbestrijding. En natuurlijk ook omdat we ons bezighouden met rioolreiniging en afvalinzameling. U kunt ook bij ons afvalbrengstation uw afval komen brengen.

Gesloten en open containers

De hoeveelheid en het soort afval is bepalend voor de vraag welke container u het beste kunt huren. Mocht u twijfelen, dan kan ACV u hierover adviseren. Een container huren kan bij ons al vanaf 3 kuub, oplopend naar 40 kuub. ACV heeft open én gesloten containers voor uiteenlopende soorten afval: groenafval, bouw- en sloopafval, grond, puin, grofvuil en hout. Bekijk het overzicht van ons aanbod hieronder.

Op elk adres in Wageningen

Een container bestellen is zo gepiept bij ACV Bedrijven. Bestel vandaag tijdig een container; dan staat deze morgen (of anders de volgende werkdag) op het opgegeven adres. En daarmee bedoelen we elk gewenst adres in de gemeente Wageningen. Dit geldt trouwens ook voor de gemeenten Ede, Renkum en Veenendaal. Containerverhuur? U moet bij ACV Bedrijven zijn!

 

Afvalcontainer huren voor puinzooi

Puinzooi?
Ga je verhuizen, opruimen, of verbouwen? Bestel bij ons snel de juiste container.

 

 
Bedrijfsafval online regelenBedrijfsafval scheiden...
Doet u toch ook? Wel zo goed voor het milieu! Wij adviseren u.
Meer info »
 

 

Containerverhuur Wageningen

Bekijk hier ons aanbod en bestel gelijk een geschikte container! De container wordt bij u thuis bezorgd en weer opgehaald.
 

 

Direct contact

0318-754640
bel mij terug