Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Afvalcontainer huren in Wageningen

Woont u in de gemeente Wageningen en wilt u afval afvoeren? Vaak kunt u terecht bij het afvalbrengstation van ACV, maar we bieden ook een aantrekkelijk alternatief: bij ons kunt u een afvalcontainer huren voor uiteenlopende soorten afval. Wat u ook wilt afvoeren, ACV heeft altijd een passende oplossing voor u paraat.

Huren bij de specialist

U kent ACV ongetwijfeld als verwerker van huishoudelijk afval of van onze activiteiten op het gebied van gladheidbestrijding en rioolreiniging. Maar ook wat betreft containerverhuur zijn we thuis in de gemeente Wageningen. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons een afvalcontainer huren, in alle soorten en maten van 3 tot 40 kuub.

Alle soorten afval

Een afvalcontainer huren is de ideale oplossing als u op korte termijn het nodige afval wilt afvoeren. Gaat u grondig opruimen, verbouwen of verhuizen, dan wilt u het afval snel kwijt. ACV levert open en gesloten containers voor allerlei soorten afval. Denk bijvoorbeeld aan puin, hout, grond, grofvuil, groenafval en bouw- en sloopafval. Wilt u een opslagcontainer of rolcontainer huren, dan kunt u ook bij ACV terecht.

Overal in Wageningen

Snel afval afvoeren? ACV levert containers op elk adres in de gemeenten Wageningen, Ede, Veenendaal en Renkum. Hieronder ziet u ons containeraanbod en de gunstige prijzen. Het beste kunt u vandaag nog de gewenste afvalcontainer bestellen; we bezorgen deze dan de eerstvolgende werkdag al. Maak snel uw keuze; kies voor de ideale oplossing, kies ACV!

 

Afvalcontainer huren voor puinzooi

Puinzooi?
Ga je verhuizen, opruimen, of verbouwen? Bestel bij ons snel de juiste container.

 

 
Bedrijfsafval online regelenBedrijfsafval scheiden...
Doet u toch ook? Wel zo goed voor het milieu! Wij adviseren u.
Meer info »
 

 

Rolcontainer nodig?

We hebben ze in diverse soorten en maten!

Bel 0318- 754640 of mail! »

Vervangende ophaaldagen

In verband met de feestdagen

Meer informatie »

Afvalcontainer huren in Wageningen

Bekijk hier ons aanbod en bestel gelijk een geschikte container! De container wordt bij u thuis gebracht en weer gehaald. 
Bekijk het aanbod  »»