Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Wij zijn ISO & CO2 Prestatieladder gecertificeerd!

Veiligheid en kwaliteit staan bij ACV Bedrijven voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook bewijzen. Want we zijn ISO & CO2 Prestatieladder gecertificeerd!

ISO

Ons kwaliteitssysteem is de basis voor het leveren van kwaliteit. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan eisen en verwachtingen van onze klanten, onze eigen professionele eisen en het werken binnen de gestelde wet- en regelgeving.

We hebben de organisatie daarop ingericht, onder meer volgens de principes en de eisen van de norm ISO 9001:2008 kwaliteitssystemen. Dit systeem is niet alleen op borging gericht, maar vooral op verbetering. Want wij willen onze organisatie en dienstverlening voortdurend professioneliseren. Het ISO-certificaat bevestigd de kwaliteit die wij standaard voor ogen hebben.

CO2 Prestatieladder
 
Als ACV Bedrijven houden wij ons bezig met het milieu en klimaat. Dit doen wij door het inzamelen van afval, het uitvoeren van gladheidsbestrijding, rioolreiniging en het beheren van openbare ruimten. Door deze werkzaamheden uit te voeren proberen wij een bijdrage te leveren aan het reduceren van de CO2 uitstoot.

 

ISO 9001

CO2 Prestatieladder

Rolcontainer nodig?

We hebben ze in diverse soorten en maten!

Bel 0318- 754640 of mail! »

Af van verstopping of overlast?

Laat ons schoon schip maken. Deskundig en direct.

Meer informatie over rioolreiniging »

Dag ongewenst bezoek!

Een wespennest, sporen van muizen of mieren?

ACV helpt u er vanaf. Direct. »

Maatregelen vanwege Corona-virus

ACV en het Corona-virus

Klik op de link voor meer informatie »

Direct contact

0318-754640
bel mij terug