Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Containerverhuur in Ede

Bent u druk aan het klussen in uw woning of laat u een verbouwing uitvoeren? Dan wilt u graag dat de opslag van afval goed is georganiseerd. U kunt voor containerverhuur dicht bij huis vinden wat u zoekt, namelijk bij ACV Bedrijven, de afvalinzamelaar in de gemeente Ede. Als u een rolcontainer, afvalcontainer of opslagcontainer wilt huren, dan bent bij ons aan het goede adres.

Containers in verschillende soorten en maten zijn bij ACV Bedrijven aanwezig. U kent natuurlijk de vertrouwde afvalbak voor uw dagelijkse huisvuil, maar ook voor grotere hoeveelheden afval hebben wij geschikte containers. Op tijd een container bestellen bij ACV Bedrijven houdt in dat u deze de eerstvolgende (werk)dag al geleverd krijgt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het afvoeren van afval en de verwerking ervan; dat regelen wij.

Containerverhuur in uw gemeente

Natuurlijk kunt stad en land afspeuren om een container te huren, maar alles wat u nodig hebt, vindt u binnen de grenzen van uw eigen gemeente. ACV Bedrijven kent de gemeente Ede als geen ander. Naast afvalinzameling houden we ons bezig met rioolreiniging. En is het glad, dan is ACV Bedrijven voor gladheidbestrijding in de weer.

Gesloten of open container?

Welke container het beste bij u past, hangt af van het soort afval en de hoeveelheid. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met ACV Bedrijven. Al vanaf 3 kubieke meter (m3) kunt u een container huren; dit loopt op tot 40 kubieke meter (m3). U vindt bij ACV Bedrijven zowel gesloten als open containers en ze zijn voor verschillende soorten afval geschikt: grofvuil, hout, puin, grond, groenafval of bouw- en sloopafval. Hieronder treft u een overzicht aan.

Op elk adres in Ede

Bij ACV Bedrijven een container bestellen is snel geregeld. Wanneer u vandaag voor 12.00 uur een container bestelt, staat de deze morgen (of de eerstvolgende werkdag) al voor uw deur. ACV Bedrijven levert containers op elk adres in de gemeente Ede, dus ook in de buurtdorpen. Hetzelfde geldt ook voor de gemeenten Renkum, Wageningen, Renswoude en Veenendaal. Voor containerverhuur moet u dus bij ACV Bedrijven zijn!

 

Afvalcontainer huren voor puinzooi

Puinzooi?
Ga je verhuizen, opruimen, of verbouwen? Bestel bij ons snel de juiste container.

 

 
Bedrijfsafval online regelenBedrijfsafval scheiden...
Doet u toch ook? Wel zo goed voor het milieu! Wij adviseren u.
Meer info »
 

 

Rolcontainer nodig?

We hebben ze in diverse soorten en maten!

Bel 0318- 754640 of mail! »

Vervangende ophaaldagen

In verband met de feestdagen

Meer informatie »

Containerverhuur in Ede

Bekijk hier ons aanbod en bestel gelijk een geschikte container! De container wordt bij u thuis bezorgd en weer opgehaald.