Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Uw bedrijfsafval online regelen

ACV Groep

ACV (voorheen genaamd Afvalcombinatie De Vallei) is de naam voor de vertrouwde afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal, Renswoude en Wageningen. Een zelfstandig opererend bedrijf met een schat aan ervaring op het gebied van afvalinzameling, straatreiniging, het kolken van riolen, gladheid- en ongediertebestrijding.

ACV Bedrijven

ACV verzorgt deze activiteiten ook voor bedrijven, instellingen en particulieren onder ACV Bedrijven BV. Doe uw voordeel met onze jarenlange ervaring en maak gebruik van onze directe oplossingen. Van afvalcontainers, opslagruimte en plaagdierbeheersing tot en met afvalinzameling en onderhoudsdiensten voor bedrijven, zoals bijvoorbeeld het vegen van bedrijfsterreinen, gladheidbestrijding en rioolreiniging. U kunt het met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Duurzame toekomst

Afvalcombinatie De Vallei is 2011 ingegaan als ACV. Deze naamswijziging is een logische stap die past bij de toenemende verschuiving van afval naar recycling. Het ACV-logo symboliseert onze bijdrage aan het recyclingproces en geeft tegelijkertijd onze regionale focus weer. Van hieruit willen we bijdragen aan een duurzame toekomst.

Organisatiestructuur

ACV is een naamloze vennootschap met drie dochterondernemingen. De aandelen zijn in het bezit van de gemeente Ede, Renkum, Veenendaal, Renswoude en Wageningen. ACV Gemeenten voert de opdrachten van de deelnemende gemeenten uit en ACV Bedrijven verzorgt de commerciële activiteiten van de groep. Ook Restore Kringloop met winkels in Barneveld, Ede en Veenendaal maakt onderdeel uit van ACV. In totaal biedt ACV werk aan meer dan 200 medewerkers en vrijwilligers.

Voor meer informatie over ACV: www.acv-groep.nl
Voor meer informatie over Restore Kringloop: www.restorekringloop.nl

Waarom ACV voor uw bedrijf?

• Eigen vrachtwagens 
• Concurrerende prijzen
• Jaren ervaring 
• Eigen afvalverwerking 
Meer info »

 

Direct contact

0318-754640
bel mij terug