Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Puincontainer huren

Woont u in de gemeente Ede, Renkum, Veenendaal, Ede, Renswoude of Wageningen? Gaat u aan de slag met een verbouwing of andere werkzaamheden die veel puin opleveren? Bij afvalverwerker ACV Bedrijven kunt u een puincontainer huren. Vandaag besteld betekent de volgende werkdag geleverd op elk gewenst adres in de genoemde vier gemeenten.

ACV Bedrijven is verantwoordelijk voor afvalinzameling, rioolreiniging en gladheidbestrijding in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal, Renswoude en Wageningen. Wij zijn ook actief op het gebied van containerverhuur. Dat varieert van extra containers voor huishoudelijk afval tot grote containers, zoals een rolcontainer of opslagcontainer. We hebben ze in allerlei soorten en maten; open en gesloten containers voor verschillende soorten afval.

Puin afvoeren

Bouwwerkzaamheden leveren vaak letterlijk een puinzooi op. U wilt het puin zo snel mogelijk afvoeren, zodat het de werkzaamheden niet hindert. Een puincontainer huren biedt uitkomst. U kunt hier alle steenhoudende materialen in kwijt, afkomstig van gesloopt metselwerk, betonconstructies en vloeren zonder verontreiniging. Daaronder vallen ook wandtegels, plavuizen, porselein, stoeptegels, tuintegels en stenen.

Verhuur puincontainers

U kunt hieronder lezen welke puincontainers wij verhuren, welke spelregels van kracht zijn en wat onze gunstige tarieven zijn. Belangrijk voor u om te weten: op werkdagen voor 12:00 uur besteld en betaald, betekent dat ACV Bedrijven al de volgende werkdag de container bij u komt afleveren. Een puincontainer bestellen is dus snel geregeld.

Wij bezorgen overal in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal, Renswoude en Wageningen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ACV Bedrijven een puincontainer huren. Ook voor andere soorten containers bent u bij ACV Bedrijven aan het goede adres. Kortom: puin afvoeren? Kies voor ACV Bedrijven containerverhuur!

Rolcontainer nodig?

We hebben ze in diverse soorten en maten!

Bel 0318- 754640 of mail! »

Vervangende ophaaldagen

In verband met de feestdagen

Meer informatie »

Puincontainer huren

Bekijk hier ons aanbod en bestel gelijk een geschikte container! De container wordt bij u thuis bezorgd en weer opgehaald in de gemeenten Veenendaal, Ede, Wageningen en Renkum.
Bekijk het aanbod »