Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Afvalcontainer huren in Ede

Bent u inwoner van de gemeente Ede en wilt u een grote partij afval afvoeren? U kunt hiervoor langsgaan bij het afvalbrengstation van ACV, maar graag wijzen we u op nog een geschikte optie. U kunt bij ACV namelijk ook een afvalcontainer huren. Om wat voor soort afval het ook gaat, we hebben altijd een passende oplossing.

Specialist in containerverhuur

Waarschijnlijk bent u bekend met de activiteiten van ACV als verwerker van huishoudelijk afval in de gemeente Ede. Ook verzorgen wij rioolreiniging en gladheidbestrijding. Maar we doen meer: ook voor containerverhuur moet u bij ACV zijn. Particulieren en bedrijven kunnen een afvalcontainer huren bij ons, in diverse soorten en maten (3 tot 40 kuub).

Voor elke soort afval

Een afvalcontainer huren is de ideale oplossing wanneer u op korte termijn veel afval kwijt wilt. Stel dat u gaat verbouwen of verhuizen. Of wellicht hebt u een grondige opruimbeurt gepland. ACV levert gesloten en open afvalcontainers voor uiteenlopende soorten afval. Daarbij kunt u denken aan grofvuil, bouw- en sloopafval, puin, grond, groenafval en hout. Wilt een rolcontainer of opslagcontainer huren? Ook die containers zijn bij ACV voor verhuur beschikbaar.

Overal in Ede

Wilt u snel en efficiënt afval afvoeren? ACV levert afvalcontainers op elk gewenst adres in de gemeenten Ede, Veenendaal, Renkum en Wageningen, dus ook in alle buurtdorpen. U kunt hieronder ons aanbod van containers vinden, inclusief de gunstige prijzen. Een afvalcontainer bestellen is zo geregeld. Doet u dit vandaag tijdig, dan bezorgen we de container op de eerstvolgende werkdag. Kies de container van uw voorkeur. Kies voor ACV; de ideale oplossing!


 

 

Afvalcontainer huren voor puinzooi

Puinzooi?
Ga je verhuizen, opruimen, of verbouwen? Bestel bij ons snel de juiste container.

 

 
Bedrijfsafval online regelenBedrijfsafval scheiden...
Doet u toch ook? Wel zo goed voor het milieu! Wij adviseren u.
Meer info »
 

 

Direct contact

0318-754640
bel mij terug

Afvalcontainer huren in Ede

Bekijk hier ons aanbod en bestel gelijk een geschikte container! De container wordt bij u thuis gebracht en weer opgehaald. 
 
Bekijk het aanbod  »»