Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Evenement? Huur bij ons een container!

Evenement? Huur bij ons een container!

Organiseert u een evenement of een feest? Dan wilt u natuurlijk uw terrein zo schoon mogelijk houden. Losse verpakkingen en afval op de grond zorgen voor een rommelig en onverzorgd beeld. Huur daarom containers voor uw evenement om dit te voorkomen. In dit blog leest u hoe het huren van evenementencontainers in zijn werk gaat. Daarnaast geven wij een voorbeeld uit de praktijk.

Plaatsing van de containers

Bij ACV Bedrijven kunt u terecht voor verschillende soorten evenementen containers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rolcontainers in verschillende maten of aan een grote gesloten container. In overleg met u stemmen we een datum af voor het plaatsen van de containers. Hetzelfde geldt voor het ophalen van de containers. Wij ontzorgen ondernemers in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen. Hierdoor zijn wij vanzelfsprekend bij u in de buurt. Het voordeel hiervan is dat wij op korte termijn containers kunnen leveren.

Voorbeeld uit de praktijk: Bouw en Agri Vakdagen

Van 21 tot en met 23 maart vonden de Bouw en Agri Vakdagen in Ede plaats. Voor dit evenement hebben wij vijftien rolcontainers van 240 liter geleverd. Daarnaast heeft de organisatie bij ons een grote gesloten portaalcontainer gehuurd van 11 m³. Door het plaatsen van voldoende afvalcontainers, werden de bezoekers van het evenement aangespoord om hun afval in te leveren. Op deze manier zorgden wij samen met de bezoekers voor een schoon evenemententerrein. 

Soorten containers

Bent u er nog niet over uit welke container u wilt huren voor uw feest of evenement? Bekijk dan ons aanbod in rolcontainers of overige containers . Filter op het soort afval of op de grootte van de container. Bij ons bent u in ieder geval verzekerd van een snelle levering.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in het huren van onze containers? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via verkoop@acv-groep.nl of bel naar 0318 754 640.

 

 


Ga terug naar het overzicht