Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Extra ruimte nodig? Huur een opslagcontainer!

Extra ruimte nodig? Huur een opslagcontainer!

Heeft u tijdelijk extra ruimte nodig om uw spullen in op te slaan? Of gaat u verhuizen? Huur dan een van onze opslagcontainers van 35 m³!  Hieronder leest u de voordelen van het huren van een opslagcontainer!

 

De voordelen van een opslagcontainer

Het huren van een opslagcontainer kan heel handig zijn in sommige situaties. De meest voor de hand liggende reden is een verhuizing. Maar in andere situaties levert het voor u ook veel gemak op. Bijvoorbeeld:

-als u een ruimte leeg wilt maken en uw spullen tijdelijk wilt opslaan;
-als u afval wilt opslaan in een afgesloten ruimte;
-als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft om extra voorraad in op te slaan.

Voorbeeld uit de praktijk: AH Bennekom

De Albert Heijn in Bennekom heeft onlangs bij ons een opslagcontainer gehuurd. Deze opslagcontainer hebben zij gebruikt om extra spullen flexibel in op te slaan. Op deze manier hadden zij op een relatief goedkope manier extra opslagruimte.

Last minute een opslagcontainer nodig?

Bij ACV Bedrijven heeft u de mogelijkheid om last minute een opslagcontainer te huren. Wij leveren de opslagcontainer de eerstvolgende werkdag voor een goede prijs. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Andere containers huren

Wilt u wel extra afval opslaan, maar vindt u een opslagcontainer te groot? Kies dan één van onze rolcontainers. Voor elk type afval hebben wij een geschikte rolcontainer. Op onze website kunt u filteren op het soort afval en de grootte van de container. Komt u er niet uit? Aan de hand van de gratis ACV-scan geven wij u advies over de container die het beste bij uw bedrijf past. 


Ga terug naar het overzicht