Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Huur gemakkelijk en snel een afvalcontainer

Huur gemakkelijk en snel een afvalcontainer

 Heeft u net een huis gekocht waar u het een en ander aan wilt verbouwen? Of zit u al midden in een renovatie van uw huis? Dan heeft u waarschijnlijk veel bouwafval en puin. U kunt het afval uiteraard afleveren bij onze afvalbrengstations, maar u kunt ook eenvoudig een afvalcontainer bij ons huren. Ook kunt u bij ons terecht voor opslagcontainers, die u gemakkelijk kunt gebruiken voor opslag tijdens de verhuizing.

Afvalcontainers

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ACV Bedrijven terecht voor het huren van een afvalcontainer. U heeft daarbij de keuze uit containers van 3 tot maar liefst 40 kuub. Heeft u bijvoorbeeld veel hout dat u wilt afvoeren? Dan is onze open container van 6 of 9 kuub een goede oplossing. Of heeft u juist heel veel grofvuil? Dan is een gesloten container van 20 kuub of een dichte container van 40 kuub een mogelijkheid.

Het grootste voordeel van een afvalcontainer is dat u gemakkelijk het afval in een container die voor uw deur staat kunt plaatsen. Zo hoeft u geen aanhanger te huren en continu op en neer te rijden naar het afvalbrengstation. Dat scheelt u veel tijd.

Opslagcontainer

Ook kunt u gemakkelijk en snel een opslagcontainer bij ons huren. Wel zo makkelijk als u even wat extra ruimte kunt gebruiken. Kies dan voor onze opslagcontainer van 35 kuub. Door zijn brede afmetingen, kunt u er veel in kwijt.

Container huren?

Bij ACV Bedrijven huurt u voor de beste prijs een container. En heeft u vóór 16:00 uur betaald? Dan wordt de container de volgende werkdag geleverd! Bekijk direct onze afvalcontainers en opslagcontainers.

 


Ga terug naar het overzicht