Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Samenwerking met Road2work

Samenwerking met Road2work

Afgedankte pc’s, printers of andere elektronische apparaten?

Wist u dat bijna al het materiaal uit elektronische apparaten - na demontage en sortering - grondstof is voor nieuwe producten?

ACV Bedrijven zamelt samen met partner Road2Work elektronische apparaten in bij bedrijven. Bij Road2Work, een re-integratiebedrijf in Ede, worden deze apparaten gedemonteerd en gesorteerd voor recycling.

Re-integratie & recycling

Met het demonteren en sorteren helpt Road2Work mensen uit de bijstand weer aan het werk. Daarnaast zorgen deze mensen voor het hoogst haalbare recyclepercentage in Nederland en zijn ze 100% maatschappelijk verant-woord bezig. Het afgelopen jaar heeft Road2Work 20 mensen begeleid van een uitkering naar een baan. Kortom: een unieke samenwerking tussen recy-cling en re-integratie. Voor meer informatie: www.Road2Worknederland.nl.

Welk elektronisch materiaal is welkom?

  • ICT materiaal: computer, laptop, server, switch etcetera
  • Printers (met of zonder cartridges)
  • Noodstroomvoorzieningen, incl. accu’s
  • Beeldschermen, TV’s, koelkasten
  • Overig huishoudelijk apparatuur

Betrouwbaar

Road2Work geeft een garantieverklaring dat alle data wordt vernietigd. Wilt u de vernietiging van de gegevens met eigen ogen zien, dan nodigen we u daarvoor uit.

Brengen of ophalen

U kunt de gehele week tussen 8:00 en 15:30 het elektronisch afval rechtstreeks brengen naar Road2Work aan de Kade 5b in Ede. Er is hier een heftruck aanwezig om direct te kunnen lossen.

Bij grotere partijen elektronisch afval kan het in overleg ook opgehaald worden, neem dan contact met ons via ons telefoonnummer of via onze email. Heeft u regelmatig elektronisch afval? Dan kan er in overleg een container (770 liter) geplaatst worden.

ACV Bedrijven 
www.containerdiensten.nl
0318 - 754640
verkoop@acv-groep.nl


Ga terug naar het overzicht