Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Schone bedrijfsterreinen van groot belang

Schone bedrijfsterreinen van groot belang

Een schoon bedrijfsterrein is niet alleen van belang voor het imago van uw bedrijf, ook de veiligheid mag niet vergeten worden. Juist nu de bladeren van de bomen vallen en er veel regen valt. Natuurlijk voorkomt u ongelukken graag. En hoe kan dat beter dan door ons in te schakelen voor uw veegdiensten?

 

Schone bedrijfsterreinen

Omdat wij waarde hechten aan schone en veilige bedrijventerreinen, nemen we uw veegdiensten graag over. De uitstraling van uw terrein is sterk afhankelijk van hoe verzorgd het eruit ziet. En dat straalt af op uw bedrijf! Iedereen vindt het fijn om binnen te komen op een schoon terrein, waar men niet bang hoeft te zijn om uit te glijden.  

ACV veegdiensten

ACV verzorgt de bedrijventerreinen in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen in opdracht van de gemeente. Staat uw bedrijf ook in één van deze gemeenten? Dan vegen we natuurlijk ook graag uw bedrijfsterrein! U kunt bij ons rekenen op een veilig en schoon resultaat. Zo hebben we bijvoorbeeld veegmachines in ons bezit met een derde veegborstel. Hiermee kunnen we tot wel drie meter vegen, efficiënt en tegen een uitstekende prijs.

Duurzame veegmachines

ACV Bedrijven staat voor duurzaamheid en dit voeren we door in onze gehele bedrijfsvoering. Ook onze veegmachines zijn duurzaam, doordat ze gebruik maken van waterrecycling. Er wordt maar liefst 400 liter water gebruikt bij veegwerkzaamheden en dit wordt zoveel mogelijk opgevangen, gefilterd en weer hergebruikt. Dit is niet alleen duurzaam, het zorgt er ook voor dat wij langer door kunnen rijden om uw bedrijventerrein helemaal schoon te krijgen.

Geïnteresseerd in onze veegdiensten?

Wilt u meer weten over onze veegdiensten? Neem dan contact op met ACV Bedrijven via verkoop@acv-groep.nl of 0318 - 754 640. We zetten onze diensten graag voor u in! 


Ga terug naar het overzicht