Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Strooien in de winter? Meld u nu aan!

Strooien in de winter? Meld u nu aan!

We horen u denken: “Strooien in de winter?”. Terwijl de herfst net is begonnen? We begrijpen dat u hier nog niet over na denkt en liever nog even terug denkt aan de zomer… Toch is het belangrijk om vooruit te plannen. Want wilt u dat uw bedrijfsterrein en parkeerplaatsen komende winter altijd veilig en goed bereikbaar is? Dan zal u op tijd maatregelen moeten treffen. En daar helpen wij u graag bij!

Waarom strooien?

Gladde parkeerplaatsen maken het werknemers en bezoekers ongewenst spannend. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Voorkom dat uw personeel en uw klanten glibberend over het terrein moeten door preventief te strooien. Met onze speciale strooiwagens zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsterrein altijd veilig en goed begaanbaar is.

Preventief strooien

1 november is datum voor de officiële start van het gladheidseizoen. Op dat moment staan 120 medewerkers de hele dag paraat. Zij krijgen informatie van de weerspecialisten van MeteoGroup over de weersverwachting en de mogelijke gladheid. Op basis daarvan besluiten wij of we gaan rijden om preventief te strooien. Dit betekent dat wij strooien vóórdat het sneeuwt of ijzelt. Door te strooien met nat zout voorkomen we bevriezing. Sneeuw en ijzel hechten zo niet aan de grond.

Meld u aan voor de strooiroutes

Gladheid zorgt voor gevaarlijke situaties. Die wil je zoveel mogelijk voorkomen. ACV Bedrijven beschikt over geschikt materiaal en professionele mensen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein weer veilig en goed bereikbaar is. Voor uw medewerkers, maar ook voor uw klanten. Wilt u ook af van gladheid op uw bedrijfsterrein? Bel of mail dan direct! Onze routes zitten al behoorlijk vol, maar voor u maken we graag ruimte.

Ieder bedrijf in de gemeente Renkum, gemeente Wageningen, gemeente Veenendaal en de stad Ede kan bij ons terecht. 


Ga terug naar het overzicht