Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Voorkom verstopte kolken op uw bedrijventerrein!

Voorkom verstopte kolken op uw bedrijventerrein!

Heeft u last van kolkende putjes? Verstopte riolen? Of loopt uw vetput over op uw bedrijventerrein? Wacht dan niet te lang en trek aan de bel! Wij kunnen u direct komen helpen met onze moderne en krachtige apparatuur. Zo werken we met camera inspectie en rookproeven. En dit alles uiteraard volgens de wettelijke voorschriften.

Kolkenreiniger

Wij zorgen ervoor dat de kolken op uw bedrijventerrein regelmatig worden schoongemaakt. Dit doen wij met behulp van een kolkenreiniger. Dit is een vrachtwagen met een grote sliptank en een slurf met zuigbuis. Hiermee wordt het vuil in de kolk weggezogen. Zo voorkomen we dat vuil zich ophoopt in het riool en het water niet meer afgevoerd kan worden.

Rioolcombi

Wij zetten onze rioolcombi in voor het reinigen van uw riool, het verhelpen van verstoppingen of het leegzuigen van uw vetpunt. Onze rioolcombi is een vrachtwagen met een sliptank en een schone watertank. Het water gebruiken wij om onder hoge druk te kunnen reinigen. In de sliptank kunnen wij het afval dat zich in uw riool of vetput bevindt, wegzuigen. Wij kunnen reinigen tot een diameter van 600 mm. Ook kunnen wij uw riool inspecteren met een camera. Na inspectie ontvangt u uiteraard een rapport. Zo zorgen wij ervoor dat u geen last meer heeft van kolkende putjes, verstopte riolen of overgelopen vetputten.

Regelmatig onderhoud is belangrijk!

Wij helpen u graag wanneer u problemen heeft met een verstopte putjes. Maar het is effectiever om regelmatig de putten te reinigen. Zo voorkomt u overlast en schade. Wacht dus niet te lang en zorg voor een regelmatig onderhoud.

Meer informatie?

Heeft u last van kolkende putjes, verstopte riolen of een vetput die overloopt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.


Ga terug naar het overzicht