Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Wat te doen bij ongedierte in het voorjaar?

Wat te doen bij ongedierte in het voorjaar?

Het is weer lente en dat betekent dat ongedierte, zoals wespen, mieren, muggen en bijen, weer tevoorschijn komt. Dit is niet alleen vervelend, maar ook onhygiënisch. Heeft u ook last van ongedierte? Of wilt u ongedierte voorkomen? In dit blog leest u wat u het beste kunt doen.

 

Schadelijke gevolgen

Wist u dat ongedierte tot schadelijke gevolgen kan leiden? Zo vormen bijvoorbeeld bepaalde vliegen een risico voor de gezondheid. Vooral als het om een grote hoeveelheid gaat. Daarnaast kunnen mieren zorgen voor verzakte bestrating. En daar zit u als bedrijf niet op te wachten. Heeft u ontdekt dat u last heeft van ongedierte? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Dit is met name belangrijk voor zorginstellingen. Op deze manier voorkomt u dat er ziektes worden verspreid.

Plaagdierpreventie

Het is natuurlijk altijd beter om ongedierte te voorkomen. Daarom bieden wij naast plaagdierbeheersing ook plaagdierpreventie aan. Hierbij komen wij regelmatig bij u langs om te controleren op ongedierte, zoals muizen, ratten, wespen, en ander veelvoorkomend ongedierte. U kunt zelf aangeven hoe vaak u wilt dat wij bij u komen controleren. Hiermee voorkomt u schade aan spullen of gezondheid.

Tips tegen ongedierte

U kunt ongedierte zoveel mogelijk voorkomen door de volgende tips toe te passen:

  • Ruim voedselresten direct op;
  • Laat regelmatig uw riolering onderhouden;
  • Sluit uw containers goed af;
  • Maak gaten en spleten in muren dicht.

Waarom ACV Bedrijven inschakelen?

Bij ACV Bedrijven helpen wij u direct van ongedierte af. Hierbij verzekeren wij u van een deskundige en doelgerichte aanpak. Daarnaast gaan onze professionals milieubewust te werk en beschikken wij over moderne middelen en geavanceerde technieken. Van te voren informeren wij u over onze werkwijze en krijgt u van ons een duidelijk advies.

Meer weten over plaagdierbeheersing?

Wilt u meer weten over plaagdierbeheersing? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 


Ga terug naar het overzicht