Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Welke rolcontainer heeft u nodig?

Welke rolcontainer heeft u nodig?

 

Rolcontainers zijn er in allerlei soorten en maten. En ieder bedrijf heeft weer een ander soort rolcontainer nodig. Huurt u voor het eerst een rolcontainer? Dan komen onderstaande tips goed van pas. Op deze manier huurt u in een aantal simpele stappen een rolcontainer.

1.Bedenk welke soorten afval u wilt laten afvoeren

Allereerst is het handig om na te gaan welke soorten afval u heeft. Heeft u veel verschillende soorten afval, zoals GFT afval, swill of restafval? Dan adviseren wij om uw afval zoveel mogelijk te scheiden en voor elk soort afval een aparte rolcontainer te huren. Door afval goed te scheiden, draagt u namelijk bij aan een milieuvriendelijk verwerkingsproces. Op de pagina met ons containeroverzicht kunt u zelf filteren op afvalsoort.

2.Bepaal het formaat van de container

Als u een rolcontainer gaat huren, kunt u zelf het formaat van de container aangeven. Wij bieden rolcontainers aan vanaf 120 liter tot 2500 liter. De meeste soorten containers bieden wij in meerdere maten aan. Vindt u het lastig in te schatten welk formaat container u moet kiezen? Bel of mail ons dan gerust voor advies.

3.Zorg voor een veilige plek waar de container kan staan

Het is daarnaast ook niet geheel onbelangrijk om een goede plek te kiezen waar u de container kunt neerzetten. Staat de container vlak bij de openbare weg? Dan kan het zijn dat anderen hun afval in uw container gooien. En daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Daarnaast is het verstandig om uw container in de zomer niet in de volle zon te zetten. Dit om nare luchtjes en plaagdieren te voorkomen. Bepaal daarom, samen met de accountmanager, van te voren waar u de container gaat neerzetten.

Huur direct een rolcontainer

U kunt in drie stappen een container huren op onze pagina met rolcontainers. Maak gebruik van de filters en kies de afvalsoort en het formaat van de container. Vraag vervolgens de prijs van de container aan of neem direct contact met ons op.

 

 

 

 

 


Ga terug naar het overzicht