Vanzelfsprekend
in de buurt

1 Soort afval

2 Hoeveel afval

bekijk alle containters » zoeken   »

Container huren in Renkum

Bent u druk aan het klussen in uw woning of laat u een verbouwing uitvoeren? Dan wilt u graag dat de opslag van afval goed is georganiseerd. U kunt voor containerverhuur dicht bij huis vinden wat u zoekt, namelijk bij ACV, de afvalinzamelaar in de gemeente Ede. Als u een rolcontainer, afvalcontainer of opslagcontainer wilt huren, dan bent bij ons aan het goede adres.

Containers in verschillende soorten en maten zijn bij ACV aanwezig. U kent natuurlijk de vertrouwde afvalbak voor uw dagelijkse huisvuil, maar ook voor grotere hoeveelheden afval hebben wij geschikte containers. Op tijd een container bestellen bij ACV houdt in dat u deze de eerstvolgende (werk)dag al geleverd krijgt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het afvoeren van afval en de verwerking ervan; dat regelen wij.

Containerverhuur in uw gemeente

Natuurlijk kunt stad en land afspeuren om een container te huren, maar alles wat u nodig hebt, vindt u binnen de grenzen van uw eigen gemeente. ACV kent de gemeente Renkum als geen ander. Naast afvalinzameling houden we ons bezig met rioolreiniging. En is het glad, dan is ACV voor gladheidbestrijding in de weer. Verder hebben wij een afvalbrengstation waar u afval kunt brengen.

Gesloten of open container?

Welke container het beste bij u past, hangt af van het soort afval en de hoeveelheid. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met ACV. Al vanaf 3 kuub kunt u een container huren; dit loopt op tot 40 kuub. U vindt bij ACV zowel gesloten als open containers en ze zijn voor verschillende soorten afval geschikt: grofvuil, hout, puin, grond, groenafval of bouw- en sloopafval. Hieronder treft u een overzicht aan.

Op elk adres in Renkum

Bij ACV een container bestellen is snel geregeld. Wanneer u vandaag tijdig een container bestelt, staat de deze morgen (of de eerstvolgende werkdag) al voor uw deur. ACV levert containers op elk adres in de gemeente Ede, dus ook in de buurtdorpen. Hetzelfde geldt ook voor de gemeenten Ede, Renswoude, Wageningen en Veenendaal. Voor containerverhuur moet u dus bij ACV zijn!